Tisdag

Idag kom mamma förbi en sväng.
Vi satt och pratade massa och fikade :)
När hon åkte passa jag på att städa här hemma och gjorde rent i sängen. Läste att man ska dammsuga sängen flera gånger i veckan för att få bort all kvalster så jag gjorde det idag. Har aldrig tänkt på det. Det blir ju att man bara byter sängkläder och vädrar täckena. Så nu är det nog inte en ända kvalster kvar i sängen.

Ska snart hoppa in i duchen och sen ut på en promenad med gibson innan vi åker och handlar.
Ha en bra dag alla




Kommentarer
Postat av: Elin

Ja det ska bli så skönt :) Speciellt när man har folk över. Ni får komma hit och mysa sen i vår soffa när den kommer. Måste ju vara snart ett år sedan ni va här tror jag haha :P Det blev säkert jätte bra med riset, varför känns det som att du skulle behövt någon annan färg? Blev det inge bra tycker du?



Vore kul om vi kunde ses i helgen. Om ni kan i helgen så kan vi på fredag, för på lördag ska vi hem till pappa på någon "Thai kväll" och titta på film från när vi va i Thailand och käka mat. Vi kanske bara kan ta det lugnt och kolla på film eller något :) Slappa tillsammans :D Ta hand om dig vännen <3

2011-11-09 @ 12:23:24
URL: http://ellliiinnn.blogg.se/
Postat av: Elin

nej men det är inte meningen att du skulle känna så för att ni inte vart här. Det har ju bara blivit så :) Det var inte alls det jag menade. Vi har ju haft så dåligt med sköna sitt platser också. Men när soffan kommer blir det bättre :D Ja men så roligt, vi hörs av på fredag då. Vad kul <3 Detsamma vännen!

2011-11-09 @ 13:29:40
URL: http://ellliiinnn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback