Återbruket

I morse åkte Matte iväg med en kompis och fiska hela dagen. Jag började dagen med att kolla på mitt kärring program och sen åkte jag till återbruket och slängde massa skräp. Tog en sväng förbi svärmor och färgade hennes hår. När jag kom hem passa jag på att städa här hemma. Hittade ännu mer saker att släng så det vart en vända till bruket igen. Nu har älskling kommit hem och vi funderar på att åka och bada med Gibson nånstans. Det har varit så font väder idag. Härligt!




Semester

Nu har vi äntligen semester och det är underbart. Har lite saker inplanerat som vi ska göra. Annars tar vi dagen som den kommer. Igår var vi en sväng till Ikea och handla ett nytt skåp till badrummet. Så nu är Mange och dom här och hjälper oss att sätta upp den på väggen. Skönt att få in saker så det inte syns som det gjorde med förra hyllan. Jag uppdaterar mer nån annan dag.




Länge sen..

Nu var det ett bra tag sen jag skrev. Har inte haft lust som vanligt men det ska jag ändra på eftersom det är några som går in här varje dag.

Idag var jag ledig så jag tog en promenad med Gibson till mattes jobb och hämtade bilen.
Det har varit så fint väder så vi åkte ut till mamma.
Hon har köpt en ny hund så alla hundar fick busa massor. Dom var helt slut. Vi körde igen som med vattenslangen. Men mest så satt vi i solen och solade och prata massa :)

Har nyss vräkt i mig grillad kött och potatisgratäng. mums va gott det var.
Om en stund börjar Allsång på Skansen så då blir det mys i soffan.
i morgon väntas en jobb dag.

Nu börjar raggarna även komma till västerås.
Snart så ligger avgaser som en täcke över stan och med massa buller från motorer, Härligt va ? Gud så jag längtar till denna helg varje år.