Godnatt

Dagarna går och jag mår inte toppen än men hoppas att jag gör det snart så man kan börja göra saker igen. Just nu orkar jag inte mycket.
Så det har inte hänt nått speciellt.

Ska krypa ner i sängen nu och lyssna på Mari jungstedt bok. Förr läste jag mycket men nu kör jag ljudböcker, är skönare så kan man blunda och stör heller inte matte som ska sova.

Godnatt sötnosar!




Kommentarer
Postat av: Elin

Men vännen min, jag vill att du ska må bra <3 Jag som tänkte fråga om ni ville ses i helgen, men du kanske inte orkar då du inte är på topp. Ta hand om dig vännen Pusskram <3

2011-11-18 @ 11:06:31
URL: http://ellliiinnn.blogg.se/
Postat av: Elin

Vi ska inte ses om du inte mår bra vännen. Vill att du ska må bra <3 Hör av er när du är pigg och orkar ses. Det tar den tiden det tar. VI finns här och väntar tills vi kan ses igen. Saknar dig så gumman, alla våra prat.



Ja visst är det roligt att vara inne på stylroom och kika runt. Vill bara ha mer att inreda nu, Tack! Ja men hur svårt ska det vara att hitta just den bästa tavlan. Skulle villa ha en lite större där det är griffel på en sida och sen whitboard på den andra. Har sätt en sån för något år sedan. Men nu har jag ingen aning. Men en griffeltavla måste vi köpa eller hur ;)



Ha en kanon bra helg nu <3

Pusskram

2011-11-18 @ 18:38:59
URL: http://ellliiinnn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback